Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Het glazen plafond, Me Too, bij DE VERLEIDERS FEMALE bij Kunstmin – 30 januari

Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie LouwrierGusta Geleijnse en Dunya Khayame treden in de voetsporen van hun mannelijke collega’s van De Verleiders (Pierre Bokma, Victor Löw e.a.) om de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen.

Vijf actrices kruisen de degens en geven een vileine en kritische blik op brandende kwesties als de loonkloof, het glazen plafond en #MeToo. Dit alles volgens het bekende ‘Verleiders concept’: een mix van stand-up, cross-talks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. En ook de vrouw zelf komt er niet zonder kleerscheuren vanaf.

 

Do 30 januari, Kunstmin, Schouwburg, 20:15 uur

Kaarten: www.kunstmin.nl vanaf € 32,00.

Cast
De cast bestaat uit Susan Visser (Man van je leven, Gooische Vrouwen), Jelka van Houten (De Marathon, Mannenharten), Stephanie Louwrier (Revolutie van de mislukking, Noir), Eva-Marie de Waal (Holy-F, Suikerland) en Gusta Geleijnse (Soldaat van Oranje, Het Pauperparadijs).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.