Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Hoe brandveilig is je woning of verenigingsgebouw?

Het Vrijwilligershuis organiseert op 16 mei van 14.00 tot 15.30 uur een informatiebijeenkomst over brandveiligheid.

Vragen als: hoe voorkom je zoveel mogelijk dat er brand uitbreekt en wat doe je als dit toch gebeurt, komen aan de orde. En hoe veilig is je woning of verengingsgebouw eigenlijk? Deze gratis bijeenkomst bij speeltuin Stadspolders aan de Meranti kan een hoop leed voorkomen.

Wil je komen naar deze informatieve bijeenkomst? Meld je aan via www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie. Op deze pagina staan bovendien ook alle andere trainingen en workshops voor vrijwilligers. Enkele voorbeelden zijn: basistraining voor taalvrijwilligers, basistraining eenzaamheid en lichaamstaal en agressie. Voor meer informatie over het aanbod van trainingen of workshops kun je contact opnemen via T 078 2000223 of contact@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl Je kunt hier ook terecht (graag zelfs) als je ideeën hebt voor trainingen of als je zelf trainingen wilt geven.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.