Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Hoe los je spraakproblemen bij kinderen op?

Koffie met… logopediste Esther Koens

Een goede ontwikkeling van spraak en taal is niet voor alle kinderen even vanzelfsprekend. Sommige van hen hebben hier een beetje hulp bij nodig. Esther Koens is logopediste. Op woensdag 27 maart is Esther te gast bij Koffie met… en vertelt ze over haar werk. Maar ze geeft tips en trics hoe je zelf op een leuke manier, spelenderwijs, de spraak en taal van jouw kind kan stimuleren. Voorlezen en zelf lezen hebben hierop bijvoorbeeld een grote invloed. Heb je vragen of wil je meer weten over dit onderwerp? Kom langs van 10.30 tot 11.30 uur. De koffie staat klaar!

 Koffie in de bieb

Koffie met… is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. Tijdens de Koffie met… in Bibliotheek Stadspolders staan de koffie en thee op woensdag vanaf 10.30 uur klaar!

AanZet voor iedereen

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat:            Koffie met… Esther Koens

Wanneer:      woensdag 27 maart, 10.30 – 11.30 uur
Waar:           Bibliotheek Stadspolders Dordrecht

Toegang:      Gratis | Aanmelden is niet nodig

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.