Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Hulp nodig bij het maken van je Sintsurprise? Kom op 30 november naar de Duurzaamheidswinkel.

Surprise maken met restmateriaalOp woensdag 30 november van 14.00-16.00 uur kunnen kinderen van 8-12 jaar hun Sinterklaassurprise maken in de Duurzaamheidswinkel aan de Voorstraat 220. De activiteit wordt begeleid door medewerkers van ScrapXL. Zij hebben allerlei ideeën om met afval en restmateriaal de leukste creaties te maken.

Oproepje
Daarom dit oproepje: ‘Ben je tussen de 8-12 jaar? Kom dan dit jaar je surprise maken in de Duurzaamheidswinkel. Neem je cadeautje mee en maak er een geweldige surprise van. En omdat je alleen met restmaterialen werkt, draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu. Geef je snel op. De chocolademelk en pepernoten staan voor je klaar.’

Duurzaamheidswinkel
ScrapXL komt op uitnodiging van de gemeente Dordrecht en Duurzaamheidscentrum Weizigt naar de Duurzaamheidswinkel. Naast advies over bijvoorbeeld woningisolatie en energie besparen, organiseren we in de Duurzaamheidswinkel ook regelmatig kinderactiviteiten.

Aanmelden
Deelname aan de workshop is gratis. Graag wel even aanmelden voor 28 november via email:mailto:dordtduurzaam@dordrecht.nl. Vermeld daarbij de naam van het kind, leeftijd en telefoonnummer. Meer informatie via de website van Dordt Duurzaam.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.