Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

In vijf weken Vertrouwenspersoon

Op dinsdag 3 maart 2020 start de training Vertrouwenspersoon bij SPUI93. Tijdens vijf bijeenkomsten maken de deelnemers kennis met gesprekstechnieken en doen zij praktische oefeningen onder leiding van een ervaren trainer. Na afloop ontvangen zij een landelijk erkend certificaat. De training is geschikt voor medewerkers van kleine (vrijwilligers)organisaties.

Deelnemers kunnen na afloop van de training starten als vertrouwenspersoon. Nascholing en coaching is wenselijk en wordt aangeboden aan iedere deelnemer die met goed gevolg de training heeft gevolgd.

Betrouwbaar aanspreekpunt
Na het volgen van de training kunnen deelnemers als vertrouwenspersoon in eigen kring functioneren. Andere organisaties kunnen gebruik maken van de vertrouwenspersoon bij SPUI93. In ieder geval is het belangrijk dat medewerkers of vrijwilligers een aanspreekpunt hebben bij ongewenste situaties als pesten of discriminatie. Tijdens de training leren de deelnemers hoe ze hiermee om kunnen gaan. De training kost € 300,- per persoon en wordt georganiseerd door Compas Opleidingen Training & Adviescentrum, erkend door PIO Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.

Aanmelden en informatie
Aanmelden voor deze training of meer informatie over de vertrouwenspersoon bij SPUI93?. Neem contact op via contact@spui93.nl of bel 078 613 70 29.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.