Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Inloop voor vrijwilligers met ict-vragen

Dordrecht – Iedere vrijdagmiddag van 13.00-15.00 uur, kunnen vrijwilligers bij SPUI93 binnenlopen wanneer zij vragen hebben over hun computer, iPad, tablet en smartphone.

Vraag het Henk 

Voor iedere vrijwilliger is het belangrijk om bereikbaar te zijn, bijvoorbeeld via Whatsapp en de mail. En dan is het bijzonder storend als er iets mis is met de computer of smartphone. Of als men vragen heeft waar niemand in de omgeving het antwoord op weet.

Daarom kwam Henk als geroepen, toen hij aanbood om als vrijwilliger een spreekuur te draaien voor vrijwilligers die hiermee te maken hebben.

Meer informatie

Men kan met ingang van 27 september 2019 iedere vrijdagmiddag tussen 13.00-15.00 uur langskomen op de Spuiweg 93 bij SPUI93 in Dordrecht. En kijk eens voor meer informatie over SPUI93 op de website www.spui93.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.