Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Inloophuis Helianthus activiteitenprogramma december

Bij inloophuis Helianthus, inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, kunnen mensen terecht voor informatie, het delen van ervaringen of kunnen gewoon langskomen voor een kopje koffie/thee en een praatje! Om mensen met elkaar in contact te brengen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Deze maand organiseren wij een aantal activiteiten die met kerst te maken hebben o.a. Workshops kerstdecoraties, servetbollen en het maken van een mini-kerstboom.

Vanaf dinsdag 6 december a.s. staat er een bijzondere kerstboom in Inloophuis Helianthus. Tijdens de openingstijden van het Inloophuis kunt u een mooie, lieve of bijzondere (kerst)boodschap voor een ander in deze boom komen hangen. Dit mag geschreven zijn op papier maar het kan wellicht ook op een  andere, originele wijze.  Misschien wilt u uw boodschap wel  op een kerstbal schrijven, zelf een ster maken of  bedenkt u nog  iets geheel anders. In het inloophuis zelf liggen ook speciale kaartjes, die u hiervoor kunt gebruiken.  De boodschappen kunnen tot en met dinsdag 20 december in de boom worden gehangen.

Op 20 december vanaf 10.30 uur is er een kerstinloop koffieochtend in het Inloophuis, een gezellig samenzijn met koffie/thee en  uiteraard iets lekkers. Tijdens deze ochtend zal de Helianthus zanggroep optreden en een aantal mooie kerstliedjes ten gehore brengen. Tevens een mooie en laatste gelegenheid om uw boodschap voor een ander te komen brengen en alle lieve, bijzondere boodschappen die in de boom hangen te lezen.

Klik op onderstaande link om het programma van de maand december te downloaden en kijk voor meer informatie  op onze website www.inloophuishelianthus.nl  of op onze facebookpagina.

activiteitenkalender-december-2016

Openingstijden:
Dinsdag                                             van 10.30 uur-16.30 uur
Woensdag                                         van 10.30 uur-16.30 uur
Donderdag                                       van 10.30 uur-16.30 uur
Eerste zaterdag v.d. maand          van 10.30 uur-14.00 uur

Op 27, 28 en 29 december zijn wij gesloten

Contactinformatie:
Adres: Singel28, Dordrecht
Tel: 078-7370062
E-mail: info@inloophuishelianthus.nl
Website: www.inloophuishelianthus.nl

Logo Helianthus15

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.