Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Jeugdtheaterschool speelt Wat we voelen

ToBe Jeugdtheaterschool speelt op donderdagmiddag 28 februari en zaterdagmiddag 2 maart de theatervoorstelling ‘Wat we voelen’ in het Energiehuis, Noordendijk 148 te Dordrecht.

De spelers nemen deel aan de talentgroep Jeugdproductie (10-12 jaar) van de Jeugdtheaterschool. Wekelijks volgen zij zang-, dans en spellessen. Sinds oktober repeteerden zij voor deze voorstelling onder regie van Annelies Hoeneveld.

Wat we voelen

De afgelopen maanden zijn de spelers van de Jeugdproductiegroep op zoek gegaan naar wat ze voelen. Ze hebben onderzoek gedaan, elkaar vragen gesteld en hun ouders geïnterviewd. Het eindresultaat is te zien in de theatervoorstelling ‘Wat we voelen’. De voorstelling wordt gespeeld door: Fay Bloemendaal, Aragon van Doesburg, Melda Duran, Lizzy de Jong, Janneke Rijsdijk, Miray Kiyak, Daan van den Hout, Parel Bras, Sanne Vercouteren, Bente Marit Wijsman en Janne Terlingen.

Kaartverkoop

De voorstelling is voor iedereen vanaf 6 jaar toegankelijk. ‘Wat we voelen’ speelt op donderdag 28 februari om 14.00 uur en op zaterdag 3 maart om 15.00 uur. Kaarten kosten € 5,-/ €3,- (t/m 20 jaar) en zijn te bestellen via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen).

Meer informatie over de talentcursussen bij ToBe is te vinden op www.tobe.nl/theater.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.