Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Karin Bloemen 14 februari

Karin Bloemen geeft grappige en ontroerende show bij Kunstmin, doventolk vertaalt haar show voor dove bezoekers
 

‘Souvenirs’ is opnieuw een ouderwets rijke Bloemen show met een dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor.

In je leven verzamel je veel spullen en herinneringen. Je huis en je hoofd raken zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. La Bloemen voegt de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Heel letterlijk ook, want elke avond verloot Karin onder het publiek een aantal persoonlijke items.

 

Karin Bloemen staat vrijdag 14 februari in de Grote Zaal van de Schouwburg. Een doventolk vertaalt de show tegelijkertijd in de zaal voor dove bezoekers.

 

Kaarten: www.kunstmin.nl vanaf € 31,50.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.