Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kerst vier je samen toch?

In november en december bereiden veel mensen zich voor op de feestdagen. Want de decembermaand is een gezellig drukke maand. Sinterklaas, kerstmis en oud op nieuw. Tenminste, voor de meeste mensen behoort dit een gezellige maand te zijn. Helaas geldt dat niet voor iedereen.

Alleenstaande mensen kunnen de kerstdagen als erg eenzaam ervaren. Terwijl andere mensen deze feestdagen met hun partner, kinderen, familie of vrienden vieren, zitten er ook veel mensen alleen met de kerst. Juist tijdens de feestdagen voelen eenzame mensen zich vergeten.

Daarom slaan Art & Dining en Mooi Dordrecht  de handen ineen en organiseren voor iedereen die alleen is op 2e kerstdag een kerstdiner. Voor de ouderen worden wel verschillende dingen geregeld op het gebied van eenzaamheid. Maar voor de overige groep wordt er weinig gedaan. Jong en oud  (vanaf 18 jaar ), die alleen zijn op 2e kerstdag,  zijn dan ook van harte welkom. Zo maken we van een eenzame kerst een feestavond.

Het kerstdiner is bij Art & Dining (Dordrechts museum) aan de Museumstraat te Dordrecht en start om 17:30 uur en duurt tot 20:30 uur. Natuurlijk kunt u daarna nog blijven om met de andere alleenstaande gezellig na te tafelen of misschien wel iets af te spreken. De kosten voor deze gezellige avond (inclusief 2 drankjes + koffie/thee) zijn € 30,–.

U kunt zich aanmelden via website www.mooidordrecht.com , mail info@mooidordrecht.com of  info@art-dining.nl of telefonisch op maandag tot en met zaterdag van 09:00 – 17:00 uur op 078 – 632 91 00.  U kunt zich ook aanmelden op Facebook : Kerstdiner voor alleenstaande

Tot ziens op 26 december 2017!

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.