Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kerstbrunch in het Onderwijsmuseum

Wilt u dit jaar niet de hele dag in de keuken staan op tweede kerstdag, maar liever met uw vrienden en familie ontspannen genieten van een overheerlijke brunch? Kom dan naar het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht! Daar kunt u op maandag 26 december genieten van onze traditionele kerstbrunch in Museumcafé De Holland (en voor een bescheiden meerprijs kunt u ook het museum bezoeken!).

Huisgemaakte gerechten

De brunch wordt geserveerd tussen 11.00 en 13.00 uur en bestaat uit verschillende huisgemaakte warme en koude gerechten en een dessertbuffet. In het sfeervol aangeklede museumcafé kunt u o.m. genieten van een heerlijke seizoensoep, diverse wintersalades, knapperig biologisch brood, verschillende vissoorten, pasteitjes en scones. De brunch wordt afgesloten met onze vermaarde ‘Specialiteit De Holland’; een overheerlijke dessertaart, geserveerd met vers fruit en slagroom. Museumcafé De Holland werkt uitsluitend met (biologische) streekproducten.

Kosten

Voor deze heerlijke brunch betalen volwassenen € 17,50 per persoon (of € 22,50 inclusief museumentree) en kinderen tot en met 12 jaar € 8,50 (€ 11,50 inclusief museumentree). Kinderen tot en met 3 jaar gratis. Bij de brunch zijn tafelwater, koffie en thee inbegrepen. Na afloop van de brunch kunt u het museum bezoeken.

Reserveren

Reserveren is vereist. Dat kan via a.vandekooij@onderwijsmuseum.nl of door te bellen met tel. 078 – 632 68 29.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.