Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Klassiek jongenskoor terug in Dordrecht

Op vrijdag 17 november is er een open repetitie van het Dordrecht Boys Choir. Jongens vanaf 6 jaar zijn met hun ouders welkom om klassieke koorzang naar Engels voorbeeld te ontdekken. Dordrecht Boys Choir is een klassiek jongenskoor in oprichting onder leiding van professionele musici.

Aanvang: 17:00 uur. Antoniuskerk, Burgemeester de Raadtsingel 45, Dordrecht Aanmelden kan via info@koorschooldordrecht.nl<mailto:info@koorschooldordrecht.nl>

Dordrecht Boys Choir is een initiatief van Stichting Koorschool Dordrecht, die kinderen in aanraking wil laten komen met klassieke koorzang. Uniek voor de regio is het klassieke repertoire. Er is grote aandacht voor kwaliteit en stemscholing. De koorschool plaatst zich in een lange Dordtse traditie van koorzang van hoge kwaliteit die reeds in de middeleeuwen begon en nu nog steeds actueel is.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.