Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Klik & Tik, dé basiscursus voor iedereen die graag met de computer wil werken

Wekelijks gratis begeleiding door speciale internetcoaches

Computers en internet zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Brieven schrijven, e-mailen, bankzaken regelen en informatie zoeken over de meest uiteenlopende zaken: het gebeurt steeds meer online. Voor wie nog niet goed weet hoe dat werkt, is er de gratis cursus Klik & Tik. Hierbij leert u typen, schrijven met Word, internetten en e-mailen.

Vanaf zaterdag 10 maart kunt u weer meedoen aan deze populaire Klik&Tik cursus. Klik & Tik is dé basiscursus voor iedereen die beter met de computer wil leren werken of die meer ervaring met het internet wil krijgen. De digitale coaches van het Johan de Witt-gymnasium staan tussen tien en drie klaar. Samen met uw coach maakt u een programma dat u in vijf zaterdagen afrondt. Bij de cursus krijgt u een gratis werkboek, en per zaterdag ongeveer een uur begeleiding.

Kom op 10 maart tussen 10.00 – 15.00 uur dus langs in Stadsbibliotheek Dordrecht en maak een afspraak met uw digitale coach. Op 7 april heeft u dan uw Klik&Tik certificaat en bent u zelfverzekerder met computers en met het internet.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.