Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Klus aanmelden Heel Dordrecht Doet 29 juni 2017

Op donderdag 29 juni 2017 is het weer Heel Dordrecht Doet, door medewerkers van gemeente Dordrecht. Meer nieuws staat op de site van Dordt aan Zet. Bijvoorbeeld over hoe organisaties klussen kunnen aanmelden voor dit jaar.

Die middag – donderdag 29 juni 2017 – staat volledig in het teken van klussen in de stad, samen met inwoners en organisaties die zich inzetten om van Dordrecht die mooie en fijne stad te maken om te wonen en werken.  “Onder het motto Heel Dordrecht Doet stellen wij, medewerkers van de gemeente Dordrecht, onze handen en hersenen beschikbaar om eens op een andere manier met Dordrecht en Dordtenaren aan de slag te gaan. Want we hebben veel kwaliteiten in huis en dat laten we graag zien”, zo is te lezen op de website van Dordt aan Zet. Veel is mogelijk, als er maar meerwaarde is voor de Dordtse samenleving. Dat kan variëren van een praktische klus (opknappen, uitzoeken, inrichten, enzovoorts) tot het meedenken over vraagstukken die spelen in wijken of bij organisaties (publiciteit verbeteren, vrijwilligers werven, samenwerking versterken, een bestuursprobleem oppakken, enzovoorts).

Een klus aanmelden

De eerste klussen zijn al weer binnen. Ook een klus aanmelden? Kijk even op http://tinyurl.com/HDDklus om aan te melden (graag voor 15 mei).

Meer weten? 

Je kunt mailen naar heeldordrechtdoet@dordrecht.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.