Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Koffie met… Burgemeester Kolff

Maak kennis met de Burgemeester van Dordrecht in de Stadsbibliotheek

Sinds woensdag 13 september 2017 is dhr. Kolff officieel de nieuwe Burgemeester van Dordrecht. Hij was vanaf 2012 burgemeester van Veenendaal. Hij volgt Arno Brok op, die commissaris van de koning in Friesland is geworden. Meer weten over wat Burgemeester Kolff allemaal bezighoudt? Kom dan gezellig op vrijdag 23 februari om 10.30 uur naar Stadsbibliotheek Dordrecht (de Blauwe Kamer) om persoonlijk kennis te maken met de Burgemeester van Dordrecht. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. De koffie en thee staan klaar! 

Koffie met…
Koffie met… is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. De koffie met… in Stadsbibliotheek Dordrecht vindt elke maand op vrijdagochtend plaats van 10.30 – 12.00 uur.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.