Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Koffie met Laura Visscher

Dichteres die schrijft over wat op haar hart ligt.

Een gast met een bijzonder verhaal tijdens de Koffie met… op woensdag 26 september in Bibliotheek Stadspolders Dordrecht. Van 10.30 tot 11.30 uur draagt Laura Visscher voor uit eigen werk. Werk dat bestaat uit een verzameling van haar emoties en gedachten. Deze vertaling van haar leven leidt tot verrassende gedichten én inzichten. Laura heeft veel meegemaakt in haar nog jonge leven. Het schrijven geeft haar kracht en ze wil anderen er ook mee inspireren. Geïnspireerd raken? Kom langs tijdens deze editie. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

De Bibliotheek is dé plek om jezelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Dat kan door middel van onze collectie, maar ook door deel te nemen aan de verschillende activiteiten.

In het kort

Wat         : Koffie met Laura Visscher

Wanneer : woensdag 26 september, 10.30 – 11.30 uur

Waar      : Bibliotheek Stadspolders Dordrecht

Toegang : gratis | aanmelden is niet nodig

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.