Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kom alles te weten over slaapapneu

Koffie met… Elly van der Kuij

Slaapapneu wordt door veel mensen als ‘eng’ ervaren. Je vriend, vriendin of oma met slaapapneu stopt even met ademhalen tijdens de slaap. Dat kan toch niet goed zijn? En hoe komt je erachter dat je aan slaapapneu lijdt? De gezondheidsklachten zijn vaak vaag en de oorzaak is onduidelijk. Tijdens Koffie met… op woensdag 17 april in Bibliotheek Stadspolders geeft Elly van der Kuij antwoord op deze vragen. Van 10.30 tot 11.30 uur vertelt ze alles over slaapapneu. Nieuwsgierig? Kom gerust langs!

Koffie in de bieb

Koffie met… is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. Tijdens de Koffie met… in Bibliotheek Stadspolders staan de koffie en thee op woensdag vanaf 10.30 uur klaar!

Praktische informatie
Wat:             Koffie met… Elly van der Kuij

Wanneer:      Woensdag 17 april, 10.30 – 11.30 uur
Waar:           Bibliotheek Stadspolders

Toegang:       Gratis, aanmelden is niet

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.