Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunst- en Antiekmarkt

Kunst- en Antiekmarkt Nieuwkerksplein

Kunst- en Antiekmarkt tegelijk met de Dwars door Dordt Loop
Op zondag 3 april vindt op het sfeervolle Nieuwkerksplein tussen 10.00 en 17.00 uur een Kunst- en Antiekmarkt plaats. Snuffel in ruim 50 kramen tussen antiek, kunst, brocante, design, boeken en nog veel meer!

 

De weersverwachting is bijna zomers dus goed weer om over de Kunst- en Antiekmarkt te struinen. U kunt op het zonnige terras onder het genot van een hapje en een drankje genieten van gezellige muziek.

Nieuwkerksplein, kunst, antiek, markt

Dwars door Dordt Loop
Om het allemaal nog gezelliger te maken is er tegelijkertijd ook de Dwars door Dordt Loop. Van 10.00 tot 14.30 uur vindt ook de 69e hardloopevenement Dwars door Dordt Loop plaats vanaf de Reeweghal. De 5 en 10 km starten om 13.00 uur vanaf de Groenezoom nabij de N3. Beide parcours lopen over de Torenstraat en het 5 km parcours loopt zelfs om het Nieuwkerksplein heen. Leuk om de hardlopers even aan te moedigen!

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.