Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin en Cees Timmerman serveren uniek theatermoment ‘KookKunst DeliCees’ met als thema: water

Met trots presenteert Kunstmin ‘KookKunst DeliCees’; een unieke, avondvullende en culinaire ervaring in de Schouwburg op di 29 oktober vanaf 18:30 uur met de vermaarde Dordtse chefkok Cees Timmerman, in stad en land beter bekend onder de naam DeliCees. Mis deze speciale food & theateravond niet.

Dit theatrale menu is opnieuw een initiatief van Kunstmin voor de stad Dordrecht en de regio Drechtsteden. Kunstmin ontwikkelt al enige jaren nieuwe theaterconcepten en realiseert deze in samenwerking met partners en organisaties uit de eigen regio. Kunstmin richt zich op een divers jong en oud publiek en presenteert dit seizoen bijvoorbeeld de eigen kerstproductie ‘Reina de Fox’ en de eigen talkshow ‘Kunstmin Live’ met presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers. Ook produceert Kunstmin vernieuwende participatie projecten voor en met bewoners van de Drechtsteden, zoals ‘De Waarnemer van Dordrecht’.

Tijdens deze ‘KookKunst DeliCees’ experience betreed je zelf het podium van de Grote Zaal van de Schouwburg waar chefkok DeliCees en zijn team je verwelkomen aan ronde tafels met tien personen.  Geniet van een sfeervolle totaalervaring in het theater met meerdere gangen en heerlijkheden. Chef Adrian Zarzo uit Eindhoven en chef Tim Golstein van restaurant  Bougainville in Amsterdam hebben toegezegd optredens te verzorgen.

Chefkok Cees Timmerman laat zich in Kunstmin inspireren door het thema ‘water’. Zijn woonplaats Dordrecht ligt aan brede rivieren en heeft een landschap dat iedereen betovert. En dat ervaar je tijdens deze proeverij.

Met de keuze voor DeliCees én zijn passie om een excellente en verrassende food & theateravond voor zijn gasten te bereiden, zijn de ingrediënten voor een zinnenprikkelende avond in Kunstmin gegarandeerd. ‘KookKunst DeliCees’ wordt een uniek evenement waar je echt bij moet zijn.

Dieet & allergenen informatie voor onze  gasten

Het is productioneel niet mogelijk voor en tijdens ‘KookKunst DeliCees’ rekening te houden met dieetwensen of allergieën en hiervoor vragen wij je begrip. Het menu blijft tot het laatste moment een verrassing, wel laat DeliCees alvast weten dat er in ieder geval vlees en vis zal worden geserveerd. De entreeprijs is inclusief de theatrale proeverij, exclusief consumpties.

 

Het aantal plaatsen voor deze avond is gelimiteerd. Boekingen: www.kunstmin.nl

 

Informatie voor de pers

Neem voor meer informatie over deze productie contact op met de Afdeling Marketing & Communicatie van Kunstmin, Aline de Jong (078 639 79 79).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.