Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin Live Zomereditie smaakt naar meer

Afgelopen weekend was het heerlijk nazomeren in de tuin van Kunstmin. Het goede weer, de prachtige live muziek en de heerlijke sfeer zorgden ervoor dat de Kunstmin Live Zomereditie een groot succes was. De lokale artiesten, bekend van de vorige edities van de talkshow, maakten er samen met presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers een mooie avond van. Met honderden bezoekers smaakt dit evenement zeker naar meer.

Succesformule Kunstmin Live weer terug dit najaar

De regionale talkshow is ook komend seizoen weer te zien in Schouwburg Kunstmin. Tijdens de eerste editie van dit najaar vragen Kees Thies en Marjolein Meijers Rob Kamphues het hemd van het lijf. De cabaretier, televisiepresentator en schrijver vertelt over zijn carrière als presentator, zijn boeken en zijn grote passie voor autoracen.  Op woensdag 14 november is schrijver en journalist Peter Brusse te gast. Deze oud-hoofdredacteur van het NOS Journaal schrijft tegenwoordig over Londen, maar zal ook over zijn laatste boek ‘Onder de mensen’ vertellen. Televisiepresentator en zanger Henny Huisman is de derde hoofdgast. Hij was jarenlang te zien als presentator van diverse playbackshows en won tweemaal de prestigieuze Gouden Televizier-Ring.

Regionale talkshow Kunstmin Live

Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Met elke editie de begeleiding van de  fantastische huisband The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens.

Wo 10 okt           Kunstmin Live met hoofdgast Rob Kamphues

Wo 14 nov          Kunstmin Live met hoofdgast Peter Brusse

Wo 12 dec          Kunstmin Live met hoofdgast Henny Huisman

 

Info en tickets via www.kunstmin.nl/tag/live

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.