Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin presenteert nieuwe programma

Kunstmin presenteert nieuwe programma reeks ‘One Night Only’ in het Energiehuis

Tal van Drechtstedelijke muzikanten brengen rock & roll- muziekhistorie tot leven

THE BEATLES staan centraal tijdens de eerste editie op donderdag 28 november

Kees Thies en Francesco Daniël presenteren

 

Kunstmin lanceert de komende weken een groot aantal eigen producties die speciaal worden gemaakt mét makers uit stad & regio én voor een groot publiek.

Kunstmin lanceert onder de naam ‘One Night Only’ een nieuwe reeks muziekprogramma’s onder aanvoering van programmamaker, encyclopist en journalist Kees Thies en singer-songwriter Francesco Daniël. Samen presenteren zij vier avonden lang onvergetelijke helden uit de rock & roll- en muziekhistorie, om te beginnen The Beatles op donderdag 28 november in het Energiehuis.

Verwacht tijdens deze avond met The Fab Four herinneringen, anekdotes, lievelingsnummers, filmpjes, eigen interpretaties en heel veel muziek. De avond wordt begeleid door een vaste topband met Dordtse roots met de volgende fantastische gastvocalisten: Thomas Florusse, Lotte Okkerse en Natalia Magdalena.

De topband bestaat uit: Maarten Teekens, zang, gitaar; Ger de Haan, toetsen; Luca Giordano, gitaar; Timothy van der Holst, drums; Ton van der Kolk, bas

One Night Only – The Beatles

Kunstmin, locatie Energiehuis, Ketel 1, 20:00 uur

€ 16,-

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.