Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin viert het Nationale Theaterweekend op za 25 & zo 26 jan met vier voorstellingen

Vier uiteenlopende voorstellingen voor bijna niets in de schijnwerpers tijdens het Nationale Theaterweekend bij Kunstmin, zaterdag 25 & zondag 26 januari

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari kan iedereen kennis maken met betoverende en ontroerende theatervoorstellingen voor de zeer aantrekkelijke prijs van 5 en 10 euro per voorstelling. Kunstmin sluit daarmee voor het vierde achtereenvolgende jaar aan bij het landelijke evenement.

 

Speciaal voor de hele familie is ‘Ruimtevlucht’ van Het Houten Huis & Holland Opera een aanrader. Zij brengen met de voorstelling ‘Ruimtevlucht’ een avontuur in het universum vol absurde humor, betoverende zang en livemuziek.

Zaterdag 25 januari, Schouwburg, 19:30 uur, € 5,-

 

Ook dit jaar staan er vier fantastische voorstellingen bij Kunstmin op het programma tijdens het Nationaal Theaterweekend, zoals de comedyshow van Sam Wills ‘Tape Face‘ die keer op keer vier- en vijfsterrenrecensies in de wacht sleept met zijn inventieve en grappige shows.

Zaterdag 25 januari, Schouwburg, 20:15 uur, € 10,-

 

De Koreaanse choreograaf Jeon Misook maakt haar Nederlandse debuut met de alom geprezen voorstelling ‘BOW’ waarin de Aziatische gewoonte om elkaar met een kleine buiging te begroeten centraal staat. Binnen haar gezelschap omringt de Koreaanse zich met virtuoze dansers, van wie ze de fysieke grenzen keer op keer verlegt. Aanstekelijke dans op hoog niveau.

Zo 26 januari, Schouwburg, 16:00 uur, € 10,-

 

‘Stamboom Monologen‘ is een persoonlijke solovoorstelling van de jonge talentvolle actrice Joy Delima die vertelt over de zoektocht naar haar roots.

Zondag 26 januari, Schouwburg, 14:30 uur, € 7,50

 

Kaarten: www.kunstmin.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.