Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin wederom deelnemer aan Nationaal Theaterweekend op 27 & 28 januari 2018

Kaartverkoop aantrekkelijke ‘Blind Date voorstellingen en concerten’ van start

Na het grote succes van vorig jaar neemt Schouwburg Kunstmin ook dit seizoen weer deel aan het Nationaal Theaterweekend  op 27 en 28 januari 2018. Tijdens dit weekend kan iedereen tegen een extra aantrekkelijke kaartprijs meemaken hoe onmisbaar, ontroerend en leuk het is om naar een theatervoorstelling of concert te gaan.

De voorstellingen die in Kunstmin te zien zijn, worden de komende weken eerst onder de naam van een Blind Date bekendgemaakt. De titel wordt nu nog niet bekendgemaakt maar de voorstelling wordt wel omschreven, zodat de bezoeker alvast kan raden welke het zou kunnen zijn. Kaarten zijn vanaf vandaag al te koop. De titels van de voorstellingen worden vanaf 19 december openbaar gemaakt.

Extra aantrekkelijk geprijsd

Voor maar €7,50/ €10,- kunnen bezoekers vanaf vandaag al een complete voorstelling tijdens het Theaterweekend boeken. Bezoekers krijgen prachtige voorstellingen met bekende namen voorgeschoteld.

Uiteenlopende voorstellingen en concerten

Er zijn in Kunstmin maar liefst vier voorstellingen te zien tijdens het theaterweekend. Zowel liefhebbers van toneel, fysiek theater, cabaret als liefhebbers van een prachtig pianoconcert komen aan hun trekken. De grote verrassing van dit weekend is de fantastische familiemusical naar de succesvolle boekenserie van Tosca Menten op zaterdag vroeg op de avond. Voor een tipje van de sluier van het programma, kijk op www.kunstmin.nl.

Nationaal Theaterweekend

Om theater nog meer te delen en te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen. Kunstmin doet mee sinds de tweede editie in 2016, samen met vijftig deelnemende theaters en in totaal 100.000 bezoekers. In 2017 namen zestig theater deel aan het weekend met 125.000 bezoekers. Voor 2018 zullen er ruim zeventig theaters deelnemen en bieden in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aan voor een hele lage prijs.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.