Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin zoekt enthousiaste Drechtstedenaren

Kunstmin nodigt inwoners uit Dordrecht en de regio uit mee te praten over het programma

Kunstmin zoekt enthousiaste Drechtstedenaren met hart voor theater die willen meedenken over de gastvrijheid, het programma, en de zichtbaarheid van Kunstmin. Er worden belangstellenden gezocht in diverse leeftijdsgroepen. Kunstmin is benieuwd wat er leeft en waar behoefte aan is.

Het woord is aan het publiek

Kunstmin staat direct in verbinding met de mensen die leven en werken in de stad en de regio via de zogeheten netwerken. Met de leden van de netwerken gaat Kunstmin regelmatig in gesprek over het programma, de gastvrijheid, bereikbaarheid en zichtbaarheid van Kunstmin. Zo ontwikkelt het theater zich in dialoog met de bezoekers en met de stad en de regio. Netwerkleden zijn meestal ook betrokken bij het maken van extra programma’s voor aanvang of na afloop van een voorstelling, ter verdieping of vermaak.

 

Wil je meepraten, meld je aan

Iedere Drechtstedenaar vanaf 14 jaar die het interessant vindt zich aan te sluiten bij een van de netwerken van Kunstmin om te brainstormen en plannen uit te voeren, kan zich aanmelden via programmering@kunstmin.nl, o.v.v. ‘ interesse Kunstmin netwerk’ met naam, leeftijd en woonplaats.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.