Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin zoekt fans van HAIR

De eerste try out van HAIR in Nederland

Kunstmin mag kaarten weggeven voor de allereerste try out van de musical HAIR in Zaandam op maandag 12 september. Via de Facebook pagina van Schouwburg Kunstmin kunnen fans met een foto of een filmpje hun speciale band met de musical kenbaar maken en zo kans maken op kaarten voor deze exclusieve try out. Eind september gaat HAIR in première en op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 is de musical HAIR al te zien in Schouwburg Kunstmin.

Zeggingskracht

Iedereen kent Let The Sunshine In, Aquarius, I Got Life. Deze onsterfelijke songs uit de musical Hair hebben door de jaren heen niets aan zeggingskracht verloren en barst van tomeloze energie en de drang naar liefde en vrijheid.

Vorig weekend schitterde de cast van HAIR bij de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam dat live werd uitgezonden.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl

Kunstmin

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.