Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Kunstmin zoekt talenten voor muzikale kerstkomedie De Notenkraker

Voor het vierde jaar op rij maakt Kunstmin een kerstvoorstelling voor de hele familie. Van 22 t/m 28 december wordt kerstkomedie De Notenkraker opgevoerd in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin door onder meer getalenteerde spelers en muzikanten uit de regio.

Kunstmin roept (amateur)dansers, -acteurs en -muzikanten op om zich aan te melden voor de audities op 1 en 2 september.

De jaarlijkse kerstproductie bij Kunstmin is een terugkerend feest. Regisseur Carola Arons maakt dit jaar in samenwerking met muzikaal begeleiders Job Greuter en Hans Cassa van Codarts Hogeschool voor de Kunsten uit Rotterdam een gloednieuwe bewerking van De Notenkraker. Bij het horen van De Notenkraker denkt men vanaf de komende feestdagen voortaan niet meer alleen aan het wereldberoemde ballet van Tsjaikovski, maar ook aan dit muziektheaterspektakel voor de hele familie. Het wordt een betoverende voorstelling die het verhaal van de bekende kerstklassieker vertelt en er een geheel eigentijdse twist aan geeft. De cast zal bestaan uit meer dan vijftig spelers, zangers, dansers en muzikanten uit Dordrecht en de regio. Wie de hoofdrol gaat spelen? Dat wordt dit najaar bekendgemaakt.

Auditanten gezocht

Kunstmin komt graag in contact met getalenteerde (amateur)dansers, -acteurs en -muzikanten uit (de regio) Dordrecht in alle leeftijden, die in de eigentijdse kerstproductie De Notenkraker willen spelen. Van breakdancers tot trompettisten, alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden t/m woensdag 4 juli en horen na donderdag 5 juli of ze auditie mogen doen.

Hoe meld je je aan voor de auditie?

Stuur een video van 3 minuten in naar programmering@kunstmin.nl

Wanneer vinden de audities plaats?

De audities vinden plaats op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018. De voorwaarden met betrekking tot het aanmelden zijn terug te vinden op www.kunstmin.nl/nieuws

 Kerstproductie

De Notenkraker is te zien van zaterdag 22 t/m vrijdag 28 december (m.u.v. dinsdag 25 december) in de Grote Zaal van Schouwburg Kunstmin. Info en tickets via www.kunstmin.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.