Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De langste Thee van Holland is terug

Na het succes in de Smaakstraat verhuist de Thee met Dordt op je Bord naar de tuin van het Dordrechts Museum. Op zondag 28 mei 2017 kunnen gasten nadat ze eerst een glas bubbels hebben gekregen aanschuiven aan de lange tafels in de tuin. Dan wordt er onder begeleiding van live muziek, lp de achtergrond, een heerlijke afternoon tea geserveerd door 6 lokale ondernemers. Er is natuurlijk speciale aandacht voor de 4 soorten thee die er bij geserveerd worden. Door de deelnemers aan de thee is er ook nog een extraatje want met je theekaartje kun je voor €5 ook het museum bezoeken. Meer informatie over het event is te vinden op hun facebookpagina. www.facebook.com/dordtopjebord

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.