Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Mijn leven, Mijn buurt, Mijn wereld!

Steeds vaker lezen we dat de middenklasse onder druk staat. Ali wil graag met zijn gezin een woning kopen, maar verdient te weinig om een hypotheek af te sluiten. Jan woont alleen in een grote eengezinswoning en zou graag een kleinere woning willen, maar moet dan meer betalen. De overbuurvrouw wil graag investeren in duurzame maatregelen, maar weet niet waar ze moet beginnen. Een jong stel gaat de Drechtsteden uit, omdat niet voldaan kan worden aan hun wensen. Dit zijn een aantal voorbeelden van waar mensen tegenaan kunnen lopen. Klopt dit beeld? Staat deze middenklasse ook echter onder druk? De Drechtsteden-trainees zoeken het uit!

Help mee!
Onder de naam ‘Mijn leven, Mijn buurt, Mijn wereld’ richten de trainees zich op de middenklasse in de Drechtsteden toegespitst op drie thema’s: leefstijl, wonen en duurzaamheid. De middenklasse vormt de meerderheid van de bevolking. Grote kans dat jij daar dus ook toe behoort! Woon jij in de Drechtsteden? Neem dan 5 minuten de tijd om deze vragenlijst in te vullen!

Wil je jouw mening/opmerkingen delen? Ga dan naar www.argu.co/dordrecht of stuur een e-mail naar trainees@drechtsteden.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.