Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

‘Levensecht tour’

Na het succes van vorig jaar komt de ‘Levensecht tour’ terug! Het thema ‘Rauwheid & Hoop in Verslaving’ is het uitgangspunt voor vier bijzondere avonden in het najaar van 2017. Onder meer de Yesss-Tienerkoren uit Lunteren/Barneveld, organist Bastiaan Stolk, spreker Gert Hutten en Ronald Koops & band verlenen hun medewerking. De toegang is gratis.

Ook tijdens de avond op 24 november in de Augustijnenkerk wordt er een bijzondere reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van Tot Heil des Volks. Verslaving is een groot probleem en maakt veel kapot in de levens van mensen, hun naasten en de samenleving. Tijdens de avonden wordt er aandacht besteed aan deze problematiek en hoort u hoe het is om te worstelen met verslaving door boeiende getuigenissen van onze cliënten.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.