Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Live concert vanuit de Trinitatiskapel te Dordrecht duo Henske Bakker en Alisa van Dijk

Zaterdag 25 juli 2020 vanaf 14:00 uur en 15:00 uur gaan de musici Henske Bakker, panfluit en Alisa van Dijk, viool live concerteren vanuit de prachtige Dordtse Trinitatiskapel.

Henske en Alisa zijn sinds enkele jaren een viool en panfluit duo. Henske heeft haar studie panfluit voltooid aan het Conservatorium te Amsterdam.

Alisa heeft viool en muziekpedagogiek gestuurd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Voor zover bekend zijn Alisa en Henske het enigste professionele viool en panfluit duo.

De dames spelen regelmatig met elkaar en hebben een gezamenlijke passie voor allerlei soorten muziek; te denken valt aan Joodse muziek maar ook oude en moderne muziek.

Op zaterdag 25 juli 2020 hoort u prachtige muziek van bijvoorbeeld de componisten J.S. Bach en G.P. Telemann. Het programma is zeer origineel en met zorg uitgezocht.  

De aanvang is 14:00 uur en 15:00 uur. De deur is open om 13:45  en 14:45 uur.

De concerten duren 45 minuten en u dient zich aan te melden bij Henske Bakker per email: henskevanderweerd@hotmail.com of per telefoon: 06-20202922.

De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten. Collecte tip is 10 euro per persoon voor de onkosten en musici.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.