Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

‘Maak werk van je idee!’ in de Blauwe Kamer

Op dinsdagavond 25 april start Maak werk van je idee! in de Blauwe Kamer van bibliotheek AanZet. Kan jouw bedrijf, project, werk of initiatief wel een impuls gebruiken? Tijdens deze reeks van vijf workshops krijg je professionele handvatten en adviezen die passen bij jouw situatie. Een unieke en inspirerende kans om samen met anderen werk te maken van een droom, idee of passie!

Tijdens de vijf avonden komen de belangrijkste aspecten bij het opzetten van een project aan bod: jouw idee concreet maken, het opzetten van een projectplan, financiering en communicatie.

Iedere deelnemer werkt aan zijn of haar eigen plan of idee. Het doel van Maak werk van je idee! is dat het de projecten van de verschillende deelnemers een enorme impuls geeft. Deze impact wordt alleen maar groter als de deelnemers gaan samenwerken en elkaar inspireren.

Door Durf

De workshops worden geleid door Jan-Dirk Costeris van DURF. Bij een aantal avonden zal hij samenwerken met een in het onderwerp gespecialiseerde gast. De workshops vinden plaats op dinsdag 25 april, 2, 23 en 30 mei en 13 juni van 19.30 – 21.30 uur.

Allemaal of kiezen

Deelnemers zijn welkom bij alle vijf de avonden, maar één of twee uitkiezen mag uiteraard ook. Deze eerste serie workshops is een pilot. Daarom is deelname gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! Kijk voor aanmelden en meer informatie over de verschillende onderwerpen op http://www.debibliotheekaanzet.nl/actueel/agenda/evenementen/maak-werk-van-je-idee-.html.

In het kort

Wat – Maak werk van je idee!, 5 praktische en inspirerende workshops om een persoonlijk project te realiseren

Wanneer – dindag 25 april, 2, 23 en 30 mei en 13 juni, 19.30 – 21.30 uur

Waar – de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153

Toegang – gratis | aanmelden via de website van de bibliotheek (zie hierboven).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.