Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

MAGISCHE VAKANTIE TIP: OP AVONTUUR MET WENDY EN PETER PAN

Kunstmin presenteert deze voorjaarsvakantie de magische familiemusical Peter Pan, van theatergezelschap Terra. Een geweldig muzikaal sprookje, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Als Peter Pan de slaapkamer van Wendy binnenvliegt, is dat het begin van een groot avontuur. Ze leert vliegen van het elfje Tinkerbel en samen met de Verloren Jongens ontdekt ze het eiland. Daar ontmoet ze de stoere prinses Tijgerlelie, en ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

Theater Terra – Peter Pan staat deze voorjaarsvakantie op woensdag 26 februari in de Grote Zaal van de Schouwburg. Kaarten: www.kunstmin.nl vanaf € 13,50.

Producties van Theater Terra

Theater Terra maakt al ruim 40 jaar familievoorstellingen en musicals, voor kinderen, families en jongeren, die te zien zijn in Nederland en Vlaanderen. Zij zijn de makers van onder andere ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Aladdin’. Daarnaast worden de voorstellingen van Theater Terra gespeeld over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bijzondere poppen van Theater Terra

Bij veel voorstellingen maakt Theater Terra gebruik van poppie die ruim een meter hoog zijn. De poppen worden bespeeld door acteurs, waardoor de poppen over het hele speelvlak kunnen bewegen en de aandacht gericht is op de poppen. Uiteraard is er naast de poppenspelers ook een belangrijke rol voor de acteurs en actrices in de voorstellingen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.