Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Meezingen met popkoor Prestige Dordrecht? Binnenkort weer proeflesavonden op maandag 1 en 8 april

From shower to show. Dat is Popkoor Prestige. Want iedereen kan zingen, ook in een koor. Het is de achterliggende gedachte van de oprichting. Vier jaar geleden namen Ton van Diepen en Sandra Rotmans dit initiatief. Het met z’n allen zingen van top 40-hits, al dan niet onder begeleiding van een band, en toewerkend naar een optreden; het spreekt heel veel mensen aan. Ook in Dordt en omgeving.

 

Iedere maandagavond wordt in het Energiehuis gerepeteerd door ruim negentig leden onder de bevlogen leiding van professioneel dirigent Chiel de Cock. Eens in de zoveel tijd wordt het koor, dat 4-stemmig zingt, begeleid door een band.

 

Meer weten? Meedoen met de proeflessen? Stuur een e-mail naar: dordrecht@popkoorprestige.nl. Zie ook www.popkoorprestige.nl.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.