Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Metalpraise 23 november

Metalpraise 23 november aanstaande.

23 november zal de derde editie plaatsvinden van de Metalpraise. Metal en praise is een combinatie die niet vaak gemaakt wordt. De organisatie die Metalpraise mogelijk maakt is het team van Metalforce. Zij bieden bezoekers de mogelijkheid om de combinatie van metal en praise op deze avond te kunnen ervaren. Er zal een toegewijde band praise nummers (Opwekking, Hillsong, Bethel Music, etc.) omzetten naar metaltracks. De band bestaat uit een zestal muzikanten, waaronder een zanger en een zangeres. De songs die de band speelt zullen afwisselend zijn; sommige songs vallen onder het extreme genre van metal. Ook zullen andere genres als metalcore en melodieuze metal aan bod komen tijdens deze avond.

Gebarentolk

Op deze avond is er een gebarentolk aanwezig die de nummers van de band voor doven en slechthorenden zal gaan vertalen. Ook zal gebarentaal ingezet worden bij mededelingen en dergelijke.

 

Informatie:

De deur is open om 19:30 uur en de avond start om 20:00 uur.

Entree is gratis.

Adres: Wijnstraat 117, 3311 BT Dordrecht.

Facebook:

https://www.facebook.com/Metalforcefestival/

 

Instagram:

https://www.instagram.com/metalforce7/

Promotie video:

https://www.youtube.com/watch?v=v-PX1S7RBlg

Om een indruk te krijgen staan er op YouTube en op Facebook van Metalforce een aantal live opnames van voorgaande edities. (Zoek op YouTube: Metalpraise Dordrecht).

            

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.