Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Minder piekeren

Piekeren kost veel energie. De een heeft er meer last van dan de ander en ermee stoppen is vaak niet zo simpel. Als het piekeren en de spanningsklachten aanhouden bestaat de kans dat je psychische klachten ontwikkeld.

Indigo Zuid-Holland Zuid start in april, in opdracht van de Dienst Gezondheid & Jeugd, met de cursus Minder Piekeren. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die last hebben van piekeren en spanningsklachten.

De start van de training is op dinsdag 11 april a.s. in Dordrecht en bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten die plaatsvinden van 16.00 – 18.00 uur. De cursus kost € 25,=.

Aanmelden bij het secretariaat van Indigo Zuid-Holland Zuid, telefoon 088 – 40 50 607 of stuur een mail naar secretariaat@indigozhz.nl. Het secretariaat is van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 20.00 uur te bereiken en op vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.