Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Muziekvespers in de Trinitatiskapel

Juist in deze koude periode kun je behoefte hebben aan een beetje extra (geestelijke) warmte. Daarom organiseert de Grote Kerk Gemeente dit jaar voor het eerst vier avondgebeden met muziek, de zogeheten vespers, in de Trinitatiskapel aan de Vriesestraat 20-22. Deze diensten zijn nieuw en een aanvulling op de huidige vespers die tweewekelijks in de Grote Kerk worden gehouden.

Voorganger is ds. P.L. Wansink van de Grote Kerk Gemeente en Bart van Buitenen, organist van de Evangelisch-Lutherse Gemeente, zorgt voor de muzikale begeleiding.

De vespers worden gehouden op 3 november en 1 december en in het nieuwe jaar op 19 januari en 16 februari. De aanvang is altijd om 19.00 uur. Nieuwsgierig? U bent van harte welkom in deze diensten.

De extra vespers zijn een initiatief van Kerk In de Stad, een samenwerkingsverband van de Grote Kerk Dordrecht en de Trinitatiskapel. Voor meer informatie: www.kerkindestad.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.