Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

‘Nachtzoen van Kunstmin’ in première

Speciaal voor ons allemaal sluiten landelijke en regionale podiumkunstenaars vanaf vandaag tweewekelijks de dag af met de ‘Nachtzoen van Kunstmin’, met daarin een theatrale act, of een column, een lied of een grap.

Nu de deuren van Kunstmin gesloten zijn vanwege de landelijke maatregel om het corona-virus in te dammen, en het publiek het een tijdje zonder optredens moet stellen, presenteert Kunstmin dit nieuwe format met ingang van 1 april 2020.

Cabaretiers, musicalsterren, artiesten, dansers en spelers die dit voorjaar zouden optreden bij Kunstmin én Kunstminnende Dordtenaren zijn door Kunstmin benaderd met de vraag of zij speciaal voor Dordrecht en omstreken een kort ‘optreden’ wilden opnemen. Artiesten zijn blij met het initiatief en beloven mooie fragmenten.

Woensdag 1 april bijt journalist en Dordtenaar Kees Thies het spits af.

Nachtzoen van Kunstmin

‘De Nachtzoen van Kunstmin’ gaat tweewekelijks telkens op wisselende dagen om 22:30 uur in première op de Facebookpagina van Kunstmin. Op dat moment is het bericht ook meteen te vinden op de speciale Kunstmin pagina, KUNSTMIN TV, www.kunstmin.nl/kunstmin

KUNSTMIN TV

Vorige week lanceerde Kunstmin al KUNSTMIN TV, 24/7 op de website van Kunstmin, met kijk- en luistertips voor ieders dagelijkse dosis Kunst & Cultuur. Deze pagina wordt regelmatig ververst en hier vindt het publiek online voorstellingen, creatieve initiatieven en luistertips.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.