Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuw: Leeskring voor mantelzorgers

Op donderdag 6 oktober start er een leeskring voor mantelzorgers in samenwerking met de Bibliotheek AanZet. De Leeskring is van 10.00 – 11.30 uur in de Blauwe Kamer, in de Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153, 3311 BD, Dordrecht.

Remko Jas zal vertellen wat een Leeskring is en hoe je die opzet. De Leeskring kan in de bibliotheek samen komen en er worden boeken beschikbaar gesteld. Dit kunnen (literaire) boeken zijn met het thema mantelzorg of bijvoorbeeld ervaringsverhalen. U leest samen met een groep andere mantelzorgers hetzelfde boek en gaat daarover in gesprek. Remko Jas zal verschillende boeken laten zien onder het genot van een kopje koffie of thee. Er zijn geen kosten verbonden aan de leeskring en vooraf aanmelden is niet nodig.

Is lezen uw hobby? Of is dit door de zorg in het slop geraakt? Maak gebruik van deze kans en ga samen met een groep anderen genieten van een mooi boek!

Meer informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Chantal Kruithof, consulent Mantelzorgondersteuning MEE Drechtsteden team. Zij is telefonisch te bereiken via het Servicebureau van MEE Drechtsteden, T 078 750 89 00 of per e-mail servicebureau@meedrechtsteden.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.