Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwe cursus theatermaken voor jongeren

Voor jongeren vanaf 16 jaar start op donderdag 29 oktober een training in acteren, regisseren én theatertechniek bij ToBe cultuurcentrum. In deze Theaterwerkplaats werken de jongeren in 15 repetities toe naar een theater performance in december. De nieuwe cursus is wekelijks op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

De Theaterwerkplaats is een uitdagende, verdiepingscursus met professionele coaching. Tijdens de eerste 5 repetities traint de docent de jongeren in het theatermaken. Daarna draaien de rollen om en maken de jongeren in 10 repetities samen een presentatie. De cursus is voor iedereen vanaf 16 jaar met of zonder theaterervaring. Info & inschrijven Theaterwerkplaats

Meer korte cursussen

In de week na de herfstvakantie start in het Energiehuis ook de jongerencursus Teken- en Schilderwerkplaats 13-20 jaar op woensdag 28 oktober. Voor kinderen start op zaterdag 31 oktober de cursus Mediacircus 8-12 jaar.

DORDRECHT , 8-2-2019 , Jeugdtheater , ToBe , Energiehuis

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.