Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwe reeks Kunstmin Live van start met hoofdgast Sander de Kramer

Op wo 9 oktober gaat een nieuwe reeks van Kunstmin Live van start met de hoofdgast journalist, schrijver en presentator Sander de Kramer.  Sander was hoofdredacteur van de Straatkrant en maakte onder andere programma’s voor KRO-NCRV zoals Stinkend Rijk en Dakloos. Zelf leefde hij een periode op straat, met als voornaamste doel het leven van een dakloze te ervaren. Zijn boek Van miljonair tot krantenjongen werd genomineerd als Beste Rotterdamse Boek.

Kunstmin Live is de maandelijkse talkshow met een bekende hoofdgast,  beeld- en muziekfragmenten en live optredens. De presentatie is in handen van journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers. Ze duiken in de (on)bekende passies van de hoofdgast en presenteren hiermee altijd een verrassende avond. De soundtrack van de show wordt verzorgd door de fantastische Kunstmin Live huisband ‘The Easytones’, met frontman Maarten Teekens.

Dit theaterseizoen staan onder meer de hoofdgasten  Emmy Verhey en Han Peekel op het programma.  Kijk voor actuele informatie over de hoofdgasten van Kunstmin Live op www.kunstmin.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.