Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwjaarsconcert Drechtsteden Jeugdorkest

Het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) van ToBe geeft een nieuwjaarsconcert op zaterdag 25 januari in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Het concert begint om 20.00 uur in theaterzaal Ketel 2. Kaarten à € 5 ,- (kinderen € 3,-) zijn te bestellen via www.tobe.nl/agenda of aan de kassa van het Energiehuis.

 

Dit jaar spelen de jonge talenten van het DJO, onder leiding van Casper van Nugteren, muziek van onder andere Mendelssohn, Beethoven en twee prachtige walsen van Offenbach en Khatchaturian. Na de pauze speelt het orkest bewerkingen van moderne componisten. Het jaarlijkse nieuwjaarsconcert is inmiddels traditie bij ToBe.

Drechtsteden Jeugdorkest (DJO)

Het DJO bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, speelt het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis.
Meer informatie over het Drechtsteden Jeugdorkest vind je HIER.

Kaartjes koop je via www.tobe.nl/agenda of aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen).

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.