Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

No Labels, No Limits

Op vrijdag 7 oktober organiseert jongerenwerk R-Newt  in het kader van het project ‘Jezelf zijn = niet vanzelfsprekend’  de vrijdagmiddagborrel  ‘No Labels, No Limits’.

11 oktober

Vooruitlopend op de Coming Out Day , die jaarlijks op 11 oktober plaatsvindt, staan deze middag muziek, dialoog en dance centraal en uiteraard ook de bitterballen.

No Labels, No Limits  is toegankelijk voor iedereen ongeacht leeftijd, seksuele voorkeur of herkomst en wordt gehouden van 17:00 uur tot 21:30 uur in De Kosterij, Vriesestraat 20 in Dordrecht. Entree  is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel heel handig.

Bitterbal & Dance

In samenwerking met het Jongerenwerk R-Newt  hebben changemakers van het project We Can Young een activiteit bedacht om aandacht te besteden aan de Coming  Out Day.  Changemakers maken zich hard om bewustwording  te creëren  hoe men met elkaar omgaat en dat dit vooral respectvol moet zijn.

Vanuit die gedachte organiseren de changemakers van WCY de  vrijdagmiddelborrel ‘No Labels, No Limits’ die bestemd is voor iedereen ongeacht wie of wat je bent. Vooral gezelligheid, ontmoeting en jezelf mogen zijn staat centraal. No Labels, No Limits is alweer de 3e            bijeenkomst in een serie 5 vervolgbijeenkomsten sinds het optreden van Willeke Alberti op de Roze Ouderendag in 2015.

Doet U mee?

Komt u ook gezellig dansen op de beats van Dj Denman  of een goed gesprek voeren en lekker een bitterballetje mee happen met andere Dordtenaren?

Voor meer informatie: Sandra van Eck tel: 06 83244433, e-mail Sandra@r-newt.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.