Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nog succesvoller je vrijwilligerswerk doen

Het beste uit jezelf halen en nog succesvoller je vrijwilligerswerk doen? Doe mee met de training Persoonlijke Effectiviteit.  Het begint met zelfkennis, helder communiceren en weten waar je belangen en wensen liggen. Dan pas kan je resultaatgericht aan het werk gaan, zonder jezelf weg te cijferen, om je doelen te bereiken. De Vrijwilligersacademie van het Vrijwilligershuis Drechtsteden organiseert deze gratis training op twee dagdelen: woensdag 9 en 24 april van 9.00 tot 12.00 uur bij wijkcentrum De Admiraal, Admiraalsplein 168 in Dordrecht.

Deze workshop is voor iedere vrijwilliger die bewust en doelgericht te werk wil gaan. Wil je meedoen met deze informatieve en praktische training? Meld je aan via www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie. Op deze pagina staan bovendien ook alle andere trainingen en workshops voor vrijwilligers. Enkele voorbeelden zijn: Grip op stress, Herken je recht en Brandveiligheid. Voor meer informatie over het aanbod van trainingen of workshops kun je contact opnemen via T 078 2000223 of contact@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl Je kunt hier ook terecht (graag zelfs) als je ideeën hebt voor trainingen of als je zelf trainingen wilt geven.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.