Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

November – activiteiten in Kinderboekwinkel De Giraf

Het boek van Sinterklaas 2++

Een voorstelling met poppen speciaal voor de jongste Sinterklaas-kinderen.
We zien het grote boek van Sinterklaas, maar komt Sinterklaas nu wel of niet of wordt het een voorstelling met ‘Sinterkoos’?

Koos Wieman speelt zijn voorstelling voorafgaand aan de intocht.

Op zaterdag 16 november om 10.30 uur in Kinderboekwinkel De Giraf.
Kinderen en volwassenen betalen € 2.50
Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij.
Kaartverkoop in de winkel.

 

Dordrecht bakt!
Rutger en Mark op baktour door Nederland

Zaterdag 23 november om 10.30 uur komen Rutger van den Broek (1e winnaar van Heel Holland bakt) en Mark Haayema naar onze winkel.

Samen maakten zij dit kookboek vol heerlijke recepten, vrolijke verhalen en grappige gedichten, geïllustreerd door Emanuel Wiemans. Met achtentwintig recepten en handige informatie voor beginnende bakkers.

De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes voor op het strand in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en in de winter natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van een honnepon, een ratjetoe of een heuse ijstaart? ’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar!

Proef, ruik , voel en luister naar de verhalen van de familie Bakker en wie weet krijg jij het ’t Verrukkelijke Bakkersdiploma.

Heb je zelf een bijzonder recept van een lekker baksel, neem het dan mee en laat het Mark & Rutger proeven! Dat wordt een LEKKER bak-boekfeestje.

Ben je van de partij? Geef je dan op via de mail info@kinderboekwinkeldegiraf.nl, per telefoon 078 6312386 of gewoon in de winkel (Groenmarkt 163 Dordrecht)

 

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.