Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ondernemersverenigingen Drechtsteden slaan de handen ineen

Op dinsdag 7 februari 2017 hebben de ondernemersverenigingen die actief zijn in de regio Drechtsteden gezamenlijk de handen ineengeslagen om tot een nauwe onderlinge samenwerking te komen.

Tijdens een feestelijk moment gedurende de vergadering van het Drechtstedenbestuur ondertekenden alle voorzitters van deze verenigingen een Convenant dat deze samenwerking onderstreept.

“Omdat zoveel van de besluitvorming die ons allen lokaal aangaat, steeds vaker op het niveau van het Drechtstedenbestuur of zelfs op provinciaal en landelijk niveau plaatsvindt, is het goed dat de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Drechtsteden elkaar hebben gevonden in dit Convenant”, zo merkte één van de voorzitters bij de ondertekening het treffend op.

“De onderlinge relaties waren al goed en wij werkten al veel op informele basis samen, maar nu is dit dan formeel bestendigd door middel van dit Convenant. Wij kijken uit naar een verdergaande onderlinge samenwerking en natuurlijk naar een goede samenwerking met het Drechtstedenbestuur. Alles in het belang van een sterk Drechtsteden”.

Alblasserdam
convenant ondernemersvereniging Drechtsteden
07-02-2017
Foto : Rinie Boon

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.