Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ontbijten in de stadsbibliotheek

Eten verbindt. Taal verbindt. Dat is algemeen bekend. Een combinatie van die twee is dan de ultieme verbinder tussen mensen. Daarom organiseert de Bibliotheek AanZet regelmatig activiteiten waarbij er gegeten mag worden! Op maandag 16 maart kun je gezellig aanschuiven.

Bij het ontbijt in de bieb ontmoet je nieuwe mensen. Ook kom je alles te weten over wat de Bibliotheek AanZet te bieden heeft. Voor jou en voor jouw wijk. Er is een samenwerkingspartner aanwezig en je verdiept je in onze activiteiten. Schuif gezellig aan.

Aanmelden voor beide activiteiten kan via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten. Graag tot ziens in de bibliotheek!

Praktische informatie
Wat:              Ontbijten in de Stadsbibliotheek

Wanneer:      Maandag 16 maart

09.00 tot 10.30 uur

Waar:           Stadsbibliotheek Dordrecht

Voor wie:     Iedereen, entree is gratis.

Over de Bibliotheek AanZet

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. Het is een eigentijdse plek in de buurt waar je kunt leren, werken, anderen kunt ontmoeten of waar je komt om te ontspannen. We inspireren onze bezoekers, we verrijken hun kennis en versterken hun netwerk door ontmoetingen.

Een lidmaatschap heb je alleen nodig als je materialen wilt lenen. Bij onze activiteiten is iedereen welkom. Laat je inspireren op www.debibliotheekaanzet.nl en stap gewoon eens binnen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.