Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ook Noordflank start Koffie met de Cop

In navolging van diverse andere wijken in Dordrecht start ook in de wijk Noordflank per 3 april 2019 Koffie met de Cop Wijkbewoners van de Noordflank/Lijnbaangebied zijn hiervoor iedere eerste woensdag van de maand welkom bij Wijkpunt de Eendracht. De Wijkagent en de afdeling Handhaving van de gemeente Dordrecht zijn tussen 11 en 12 uur aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan. Zijn er zaken die u opvallen in de wijk die u met hen wil bespreken wees dan van harte welkom. De koffie staat klaar. U vindt wijkpunt de Eendracht aan de Noordendijk 89-6. Naast het maandelijkse spreekuur met de Wijkagent en Handhaving zijn ook Buurtwerk en de Wijkmanager op vaste dagen aanwezig. Iedere woensdagochtend tussen 10 en 12 uur staat de deur voor u open voor al uw wijk gerelateerde vragen of opmerkingen.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.