Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

OPEN DAG BIJ TOBE IN HET ENERGIEHUIS

Het is Open Dag bij ToBe cultuurcentrum op zondag 19 januari. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je op ontdekkingstocht in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. In elk lokaal van het Energiehuis is iets bijzonders te zien en te doen. Er zijn gratis workshops, zingen, dansen, acteren, media, muziek maken en kunst & design.

Ontdek tijdens de Open Dag welke cursus je in 2020 wil volgen bij ToBe. In het nieuwe jaar starten alle korte cursussen in Dordrecht en Papendrecht weer en op jaarcursussen kan nog worden ingestroomd als er plaats is. De Open Dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Bekijk op www.tobe.nl/agenda het programma.

Open Podium

Naast alle gratis workshops is er ook een Open Podium in de Talent Stage van de Popcentrale. Iedereen vanaf 10 jaar kan hier het podium betreden om iets te laten zien aan het publiek.

Inschrijven

Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen. Inschrijven kan via www.tobe.nl, gebruik de Cursusvinder om te zoeken op discipline, leeftijd, locatie en dag(deel).

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.