Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

OPEN DAG BIJ TOBE IN HET ENERGIEHUIS

Het is Open Dag bij ToBe cultuurcentrum op zondag 8 september. Ga tussen 10.00 en 14.00 uur op ontdekkingstocht in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. In elk lokaal is een workshop of activiteit te doen. Het programma is voor iedereen van 0 t/m 20 jaar en is gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen kans maken op een korte cursus of korting op hun jaarcursus.

In de week van maandag 16 september starten alle ToBe-cursussen in Dordrecht en Papendrecht weer. De Open Dag is de perfecte gelegenheid om alle cursussen uit te proberen. Volg workshops zingen, dansen, acteren, muziek maken of met je handen werken. Bekijk op www.tobe.nl/agenda het programma van de Open Dag.

Bijzondere activiteiten

Naast alle gratis workshops zijn er een aantal bijzondere activiteiten tijdens de Open Dag. Zo is er De vloer op, met improvisatietheater voor en door jongeren, een Mini Kunsthoppen voor peuters, kleuters en kinderen én een Afterparty in de Talent Stage van de Popcentrale. Al deze activiteiten zijn ook gratis.

 Maak kans op een cursus of korting
Tijdens de Open Dag kun je kans maken op een gratis, korte cursus van 5, 10 of 15 weken óf € 100 korting op je jaarcursus in 2019-2020. Haal bij binnenkomst op de Open Dag het programma op en kijk op de achterkant wat je moet doen om kans te maken op de prijs.

Inschrijven

Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor alle cursussen die na de zomervakantie starten. Inschrijven kan via www.tobe.nl, gebruik de Cursusvinder om te zoeken op discipline, leeftijd, locatie en dag(deel).

190828 Programma Open Dag ToBe

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.