Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Open dag SeniorWeb Dordrecht

Ontdek het cursus- en lesaanbod van SeniorWeb

Ook beter leren omgaan met je tablet, computer, laptop of smartphone? Denk aan veilig winkelen op internet, e-mailen, informatie opzoeken, foto’s doorsturen of leren hoe WhatsApp werkt. In Stadsbibliotheek Dordrecht is in samenwerking met SeniorWeb Dordrecht iedere week het computerspreekuur. Ook start daar binnenkort weer de computercursus. Ontdek tijdens de open dag van SeniorWeb op 23 januari het cursusaanbod en het computerspreekuur. Bij het spreekuur kun je terecht voor alle vragen op digitaal gebied: computertoepassingen, smartphone technieken en het gebruik van eBooks. Ervaren en deskundige vrijwilligers helpen met alle vragen. Samen zoeken we naar een oplossing.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.